SMARTFRESH PROTABS
Účinná látka |
|
| Formulace | Omezení | Hořlavost | PHO | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Člověk | Včely | Ryby | Ptáci | Zvěř | |||
Tip: Kliknutím na zkratky (Formulace,Omezení-včely...) přejdete na stránku.
Vlastnosti přípravků
Registrant
Právní zástupce
Upozornění
Doporučení
|
Plodina, oblast použití |
Způsob aplikace |
Max. počet aplikací v plodině |
Interval mezi aplikacemi |
|
hrušky, švestky |
uvolnění par |
1× do 7 dnů od sklizně |
|
|
jablka |
3× do 7 dnů od sklizně |
min. 24 hodin |
|
|
rajče |
1× do 24 hod. po sklizni |
|
Doplňující informace k dávkování:
|
Plodina |
Dávkování tablet SmartFresh ProTabs = komponenta A (žluté nebo růžové tablety)/m3 Prostor v m3, který se ošetří použitím jedné tablety SmartFresh ProTabs = komponenta A (žluté nebo růžové tablety) |
|
|
1 žlutá tableta (4,2 g) |
1 růžová tableta (0,84 g) |
|
|
jablka |
40–75 m3 |
8–15 m3 |
|
hrušky |
50–120 m3 |
10–24 m3 |
|
švestky |
50–70 m3 |
10–14 m3 |
|
rajče |
50–70 m3 |
10–14 m3 |
Nelze vyloučit snížení účinnosti při aplikaci na nekvalitní nebo přezrálé plody, sklizené mimo doporučené období sklizně.
Aplikace se provádí co nejdříve, nejpozději do 24 hodin po sklizni červených rajčat, a nejpozději do 7 dní po sklizni jablek, švestek a hrušek, po jejich předchozím zchlazení.
SmartFresh ProTabs musí být používán spolu se SmartFresh ProActivators a SmartFresh ProPack.
Účinek ošetření není trvalý, nelze vyloučit výskyt fyziologických poruch plodů po ukončení jejich chlazení. Citlivost odrůdy vždy konzultujte s držitelem povolení.
Možný vliv ošetření na zpracování plodů v potravinářském průmyslu konzultujte s držitelem povolení.
Přípravek SmartFresh ProTabs neaplikujte na ovoce, které bylo dříve ošetřeno přípravkem na bázi účinné látky ethefon.
Aplikace přípravku
Tip: Kliknutím na plodinu v tabulce můžete přejít do atlasu.
| Plodina | Účel použití | Termín aplikace | OL | Dávka | Tank mix | Postřiková kapalina | Poznámka | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Pozemně | Letecky | |||||||
| Hrušeň | uchování kvality plodů, skládkové hnědnutí slupky | po sklizni ve skladu | 0,084 g/m3 | sklady, uzavřené prostory | ||||
| Jabloň | uchování kvality plodů, skládkové hnědnutí slupky | po sklizni ve skladu | 0,105 g/m3 | sklady, uzavřené prostory | ||||
| Rajče | uchování kvality plodů | po sklizni ve skladu | 0,084 g/m3 | sklady, uzavřené prostory | ||||
| Slivoň | uchování kvality plodů | po sklizni ve skladu | 0,084 g/m3 | sklady, uzavřené prostory | ||||





































RSS
RSS