Bylinková směs na svilušky
Účinná látka |
|
Tip: Kliknutím na zkratky (Formulace,Omezení-včely...) přejdete na stránku.
Vlastnosti přípravků
Registrant
Právní zástupce
Doporučení
Plodina, oblast použití |
Způsob aplikace |
okrasné rostliny, jádroviny, peckoviny, drobné ovoce, réva |
postřik, rosení, podle návodu |
zelenina |
postřik, rosení, podle návodu (prostorové kultury) |
Návod na použití:
Sáček se směsí se louhuje při pokojové teplotě minimálně 5 hodin. Po maceraci (ukončení louhování) se sáček opatrně vymačká a následně se výluh aplikuje na rostliny postřikem nebo rosením.
Postřik aplikujte na listy a ostatní zelené části, aplikujte i ze spodu listů.
Aplikace se provádí preventivně nebo na začátku výskytu svilušek. Ošetření je potřeba opakovat po smytí deštěm, zálivkou nebo při vytvoření nových přírůstků rostlin, případně při novém napadení rostlin sviluškami po celou dobu vegetační sezony.
Před ošetřením rostlin ověřte citlivost na menším počtu rostlin/menší ploše.
Aplikace přípravku
Tip: Kliknutím na plodinu v tabulce můžete přejít do atlasu.
Plodina | Účel použití | Termín aplikace | OL | Dávka | Tank mix | Postřiková kapalina | Poznámka | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Pozemně | Letecky | |||||||
Angrešt | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Broskvoň | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Hrušeň | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Jabloň | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Maliník | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Meruňka | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Okrasné rostliny | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Ostružiník | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Réva vinná | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Rybíz černý | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Rybíz červený | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Slivoň | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Třešeň | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Višeň | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | ||||||
Zelenina | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 2 % 10 g/0,5 l vody, do počátku skanutí | prostorové kultury | |||||
Zelenina | zvýšení odolnosti rostlin proti sviluškám | 10 g/0,5 l vody/5 m2 | plošné kultury |